Tervetuloa Lomamäen Lemmikkipuistoon!

Tutustu kotieläintilan lystikkäisiin asukkeihin

Lomamäen Lemmikkipuisto sijaitsee Inkoossa, vain 50km Helsingistä

Lomamäen Lemmikkipuistossa asustaa mitä mielenkiintoisimpia eläimiä. Olemme kotieläintila & minizoo, joten lemmikkejä löytyy joka lähtöön aina tutuista lajeista eksoottisempiin eläimiin. Pienimmät vierailijat voivat aloittaa eläimiin tutustumisen silittelemällä pupujen pehmoista turkkia, kun taas isommat voivat jo tehdä tuttavuutta vaikkapa käärmeiden, piikkisian tai ponien kanssa. Tutustu asukkeihimme kuvagalleriassa ja suunnittele kesän paras retkipäivä saman tien!

Poni miniatyyrihevonen

Whisky ja Epony ovat viihtyneet yhdessä jo useamman vuoden.  Whisky (Shetlannin poni) on erittäin lempeä, kun taas Eponystä (Amerikan miniatyyrihevonen) ei ihan voi sanoa samaa. Epony viihtyi aikanaan myös Speedy-aasimme kanssa jopa niin hyvin, että sen seurauksena seuraamme liittyi Ferdando-muuli.

Vuohi Bo ja Minilammas Peep oleskelevat kalliorinteellä, jossa ne kiipeilevät kuin "kotonaan".

nymfi-papukaija

Kotieläinpuistomme yksi suosituimpia vierailukohteita on käynti puistossamme syntyneiden Neitokakadu aitauksessa.  Neitokakadut ovat tottuneet vierailijoihin, ja saattavat monasti istahtaa lasten olkapäille, tai sormelle välipalan toivossa.

Sinikelta-aramme Sam

Sinikelta-aramme Sam ei ole ujo ja tilaisuuden tullen esittelee mielellään omia temppujaan.

Koirat

Ihana Daisy pesukarhu on ollut pitkään yleisön suosikki.  Taitavilla käsillään ja uteliaan luonteensa johdosta, Daisy tulevat tutustumaan vierailijoihin mielellään lähemminkin.

Victor kilpikonna

Victor kilpikonna jää hyvin mieleen jo pelkän kokonsa puolesta.  Ja kuten kuvasta näkyy, on se taas lounaan kimpussa.

Kuvia lemmikeistämme

Lomamäen Lemmikkipuisto -video

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko pyytää tarjouksen?

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää palveluistamme tai jos haluaisit järjestää luokkaretken, lasten syntymäpäivät tai muun tapahtuman Lemmikkipuistossa, ota meihin yhteyttä! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

Lomamäen Lemmikkipuisto
Torbackavägen 213
10160 DEGERBY