Tervetuloa Lomamäen Lemmikkipuistoon!

Kotieläinpiha Uudellamaalla Inkoossa, 50km Helsingistä

Veikeä maatilamatkailukohde perheille, ryhmille ja kaikille muillekin matkailijoille

Vietä kesän paras päivä Lomamäen Lemmikkipuistossa! Olemme Inkoon Degerbyssä, Uudellamaalla sijaitseva eläintarha ja kotieläinpiha, jossa kirmailevat niin tutut kuin vähän eksoottisemmatkin eläimet. Meille ovat tervetulleita kaikki vierailijat ja toivomme, että viihdytte luonamme ja tulette vielä uudestaankin. Sijaitsemme vain 50km päässä Helsingistä, joten meille huristelet helposti niin läheltä kuin hieman kauempaakin. Lämpimästi tervetuloa!

Kotieläinpiha ja minizoo

Meillä pääset tutustumaan mitä valloittavimpiin eläimiin. Retkelläsi voit tavata esimerkiksi Victor-kilpikonnan, minihevosen Eponien ja Fernando-muulin sekä veikeä Daisy-pesukarhu. Näiden iloisten veikkojen lisäksi näet muun muassa vuohia, kanoja, possuja, pupuja, käärmeitä, liskoja, piikkisian, fasaanin, papukaijoja sekä monia muita uusia tuttavuuksia. Kotieläinpihan ja minizoon hellyttävät asukit piristävät harmaintakin päivää!

Puistostamme löytyy myös pomppulinna ja trampoliini, jossa lapset pääsevät hyppimään.  Perheen pienimmille löytyy rauhallinen leikkikenttä, jossa on mm. liukumäki, kiipeilyteline ja hiekkalaatikko.

Kahvila-kioski palvelee – myös omat eväät sallittu

Kun pikku nälkä tai jano yllättää, kahvila-kioskimme Kirnu palvelee vierailijoitamme. Kahvilastamme löydät jäätelöä, virvoitusjuomia, kahvia tai teetä! Omat eväät ovat Lemmikkipuistossa sallittuja, joten voit myös nauttia mukavan piknikin päivän aikana tai käyttää yksi monista grillipaikoistamme. 

Kahvilastamme löydät ihka aidon hiidenkirnun

Kahvilamme nimi, Kirnu, ei ole pelkästään hetken mielijohde: kahvilasta löytyy noin kaksi metriä syvä hiidenkirnu, joka helposti johdattelee meidät syvempiin geologisiin kysymyksiin. Noin 10 000 vuotta vanha hiidenkirnu on omiaan herättämään kenen tahansa mielenkiinnon. Kirnu on konkreettinen todiste jääkauden aikaisista ilmiöistä.

Muita mielenkiintoisia Länsi-Uudenmaan matkailukohteita

Lomamäen Lemmikkipuiston läheisyydestä löytyy paljon muutakin nähtävää, jos mielii pitempiaikaista matkaa tälle suunnalle.

Lemmikkipuistomme sijaitsee Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen kuntien muodostaman kuvitteellisen kolmion keskellä. Inkoon länsipuolella on Raasepori ja pohjoisessa Lohja.  Kyseisten kuntien kotisivuilta löytyy paljon kiinnostavia linkkejä eri kuntien matkailu- ja retkikohteille sekä myös tietoa alueen eri tapahtumista.

Lisää alueen matkailuvinkkejä löydät myös porkkala.net sekä SE-Action'n kotisivuilta.

Degerbystä

Kotieläinpihan ohella Degerbyn kylästä löytyy paikallisesta historiasta kertova Igor-museo, josta voit lukea lisätietoa kyläyhdistyksen sivuilta. Kyläämme ei voi myöskään ohittaa poikkeamatta Kisun kioskilla eli Degerby-Delissä, Kyllä ..juu juu juustossa löytyy!

Matkailijoille yöpymistä tai illallista voi kysellä mm. Kestikievarista, joka löytyy viereisestä Kopparnäsin niemestä. Se kuuluu Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen alueeseen, josta on mahtavat maisemat lähisaaristoon.  Alueelta löytyy myös useita grillikatoksia ja uimaranta.

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko pyytää tarjouksen?

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää palveluistamme tai jos haluaisit järjestää luokkaretken, lasten syntymäpäivät tai muun tapahtuman Lemmikkipuistossa, ota meihin yhteyttä! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

Lomamäen Lemmikkipuisto
Torbackavägen 213
10160 DEGERBY