Eläintarha Inkoossa, noin 50 kilometrin päässä Helsingistä

Ota yhteyttä!

Vietä kesän paras päivä Lomamäen Lemmikkipuistossa eläimiin tutustuen! Olemme Inkoon Degerbyssä Uudellamaalla sijaitseva eläintarha, jossa kirmailevat niin tutut kuin vähän eksoottisemmatkin eläimet. Sijaitsemme vain noin 50 kilometrin päässä Helsingistä, joten meille huristelet helposti sekä läheltä että kauempaakin. Lämpimästi tervetuloa!

Toukokuussa olemme auki lauantaista sunnuntaihin klo 11-16!

Vietä hauska ja elämyksellinen päivä eläintarhassa

Meillä pääset tutustumaan lähietäisyydeltä mitä valloittavimpiin eläimiin. Retkelläsi voit tavata esimerkiksi Victor-kilpikonnan, Eponie-minihevosen ja Fernando-muulin sekä ihana Mariah-kettu. Näiden iloisten veikkojen lisäksi näet muun muassa vuohia, kanoja, pupuja, käärmeitä, liskoja, piikkisian, fasaanin, papukaijoja sekä monia muita uusia tuttavuuksia. Kotieläinpihan ja minizoon hellyttävät asukit piristävät harmaintakin päivää!

 

Puistomme pomppulinnassa ja trampoliinissa lapset pääsevät hyppimään. Perheen pienimmille löytyy myös rauhallinen leikkikenttä, jossa on muun muassa liukumäki, kiipeilyteline ja hiekkalaatikko.

Ota yhteyttä!

Kahvila-kioski palvelee – tai ota omat eväät mukaan!

Kun nälkä tai jano yllättää, kahvila-kioski Kirnu palvelee! Kahvilasta löydät jäätelöä, virvoitusjuomia, kahvia ja teetä. Halutessasi voit myös ottaa omat eväät mukaan. Voit nauttia mukavan piknikin päivän lomassa tai pysähtyä käyttämään alueeltamme löytyviä grillipaikkoja. Kesäsesongin aikana ruokaa voi ostaa myös ruokavaunustamme! Hampurilaiset, hotdogit ja ranskalaiset maistuvat hyvältä touhukkaan päivän jälkeen!

Kysy lisätietoja

Näe oikea hiidenkirnu!

Kahvilamme nimi Kirnu tulee siitä, että paikalta löytyy noin kaksi metriä syvä, oikea hiidenkirnu. Noin 10 000 vuotta vanha hiidenkirnu on omiaan johdattelemaan syvien geologisten kysymysten äärelle. Kirnu on konkreettinen todiste jääkauden aikaisista ilmiöistä. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Luontopolullamme voit nauttia

ihanasta metsästä ja luonnon rauhasta

Luontopolkumme kulkee läpi kauneinta metsää! Täällä tunnet tuulen, kuulet lintujen laulua ja lehtien huminaa. Metsän tuoksut ovat ympärilläsi! Koe metsää kaikilla aisteilla ja rauhoitu nauttimaan luonnosta.

Polku alkaa Rocky ja Amyn (harmaa papukaijat) aitauksen vierestä. Polku on merkitty kyltein. Haluamme rasittaa luontoa mahdollisimman vähän joten pysythän polulla, kiitos!

Safaripolku

 

Seuraa safaripolkuamme ja löydät mitä upeimpia eläimiä polun varrelta.

Safaripolkumme eläimet saattavat olla hyvinkin piilossa niin kannattaa pitää silmät auki!

Jokaisen eläimen kohdalta löydät infotaulun, josta saat tietoa kaikista safaripolkumme eläimistä!

 

Safaripolkumme löytyy Shetlannin ponien ja aasin aitauksen vierestä.

 

 

Muita matkailukohteita

Eläintarhan ohella Degerbyn kylästä löytyy paikallisesta historiasta kertova Igor-museo, josta voit lukea lisätietoa kyläyhdistyksen sivuilta. Kyläämme ei voi myöskään ohittaa poikkeamatta Kisun kioskilla eli Degerby-Delissä.

 

Yöpymistä tai illallista voi kysellä muun muassa Kestikievarista, joka löytyy viereisestä Kopparnäsin niemestä. Se kuuluu Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen alueeseen, josta on mahtavat maisemat lähisaaristoon. Alueelta löytyy myös useita grillikatoksia ja uimaranta.

 

Eläintarhamme sijaitsee Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen kuntien muodostaman kuvitteellisen kolmion keskellä. Inkoon länsipuolella on Raasepori ja pohjoisessa Lohja. Kyseisten kuntien kotisivuilta löytyy paljon kiinnostavia vinkkejä matkailu- ja retkikohteista. Lisää alueen matkailuvinkkejä löydät myös porkkala.net- ja SE-Action-sivuilta.

Tutustu missioomme!