Järjestä luokkaretki tai syntymäpäivät eläintarhassa Inkoossa

Ota yhteyttä!

Lomamäen Lemmikkipuisto on oivallinen retkikohde kaikille ryhmille. Eläintarhamme sympaattiset asukit sulattavat niin pienten kuin isojenkin vierailijoiden sydämet. Meillä pääset myös silittelemään ja paijaamaan eläimiä. Olemme viihtyisä lastenpuisto, joka sopii erityisesti päiväkoti- ja koululaisryhmien kevät- ja syksyretkikohteeksi, mutta meillä järjestät myös syntymäpäivät ja muut juhlat! Voimme myös järjestää metsäretkiä jolloin pääsee kokemaan luonnon monimuotoisuutta kaikilla aisteilla. 

Olemme nyt sopimuksesta auki, joten meille voi tulla yksityisvierailun merkeissä!

Kevätretkeä voi myös suunnitella puistoomme! Päiväkoti- ja koululaisryhmät ovat tervetulleita nauttimaan eläinpuistomme asukkaista ja tarjoamme myös metsäretkiä nauttimaan ympäröivästä luonnosta.

Ota yhteyttä jos retki meille kiinnostaa!

 

Sijaitsemme Inkoon Degerbyssä, Helsingin lähellä, joten meille on helppo tulla. Kysy lisätietoja ja varaa ikimuistoinen päivä ryhmällesi tai luokallesi! 

 

Eläintarhan retkiaktiviteetit

Lomamäen Lemmikkipuistossa pääosassa ovat tietenkin hellyttävät eläimet, joista useimmat ovat uteliaita ja seurallisia. Ujoimmatkin asukit uskaltautuvat aina lopulta siliteltäviksi, ja henkilökuntamme voi samalla kertoilla tarinoita eläimistä ja eläintarhan päivittäisestä arjesta. Meillä vierailijat pääsevät oikeasti lähelle eläintarhan asukkeja.

Vierailuun sisältyy:

  • tutustuminen eläinpuiston asukkeihin

  • rajoittamaton pomppulinnan ja leikkialueen käyttö

  • vierailu lintujen ja ketun aitauksessa

  • kahvia, teetä ja mehua vierailijoille

  • värityslehtiä

  • ystävällisen ja auttavaisen henkilökunnan läsnäolo.

Eläintarhan voi vuokrata myös yksityiskäyttöön puoleksi päiväksi 650 euron hinnalla. Lisäpalveluista, kuten luontopolusta ja kesäkeittiön käytöstä, veloitetaan lisäkuluja tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous!

Animal Encounters

Tule viettämään aikaa lempieläimesi kanssa! Hinta alkaen 100 euroa. Tämä kokemus ei ole saatavilla kesäsesongin aikana (touko-elokuu).

Meillä on myös mahdollista järjestää yksityisvierailuja koko puistossamme. Hinta muodostuu ryhmän koon mukaan.

Päivä eläintenhoitajana

Tule viettämään ikimuistoinen päivä eläintenhoitajana. Pääset tutustumaan kaikkiin puistomme ihaniin asukkaisiin. Voit ruokkia ja pitää muutenkin huolta eläimistä henkilökuntamme opastuksella. Olemme koko ajan mukana ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin. Hinta kahdelle: 200 euroa. Tämä kokemus ei ole saatavilla kesäsesongin aikana (touko-elokuu).

 

POW – Petpark on Wheels!

Lemmikkipuistomme tulee huristen sinun luoksesi. Tuomme eläimiä kouluihin, päiväkoteihin, nuorisotiloihin, kerhoihin, senioritaloihin, ja muihin vastaaviin paikkoihin!  Ihaniin ja kesyihin eläimiimme voi tutustua todella läheltä ja syliin saa käärmeen, liskon, rotan, linnun ja moni muu ihana uusi tuttavuus! Kerromme eläimistä ja niitten hoidosta ja opastamme eläinten käsittelyssä. Tuomme myös eläinaiheista materiaalia, niin kokemus jatkuu vielä vierailun jälkeenkin! Vierailu kestää n. 3 tuntia ja hinta on 350€-450€. (Riippuen ryhmän/ryhmien koosta.) Tämä kokemus ei ole saatavilla kesäsesongin aikana (touko-elokuu).

 

POW - Petpark On Wheels/Lentävä Lemmikkipuisto Ota yhteyttä!

Ruokailumahdollisuudet

Keskellä eläintarhaa sijaitsee Kirnu-kahvila, jossa on helppo levähtää eläinten katsomisen ja paijailun keskellä. Kirnu-kahvilasta saa pientä purtavaa, jäätelöä ja juotavaa! Puistossamme on myös useampi grillipaikka joissa voi grillata omia makkaroita. Kahvilasta voi myös ostaa grillattavaa! Meillä on myös 'Ruokavaunu', josta voi ostaa hampurilaisia, hotdogeja, ja muuta hyvää! Ruokavaunu löytyy lipunmyynin vierestä. Puistossa voi myös ruokailla omin eväin, meiltä löytyy monia ihania piknik-paikkoja. 

Palvelut

Lasten synttärit eläintarhassa

Lomamäen Lemmikkipuistossa on mahdollisuus järjestää omia syntymäpäiviä. Juhlat voidaan suunnitella päivänsankarin omien toiveiden mukaan. Ohjelmaan voidaan sisällyttää muun muassa eläintapaamisia, eläintenhoitoa sekä makkaroiden tai vaahtokarkkien grillausta. Kaikki leikkipaikkamme ovat myös vapaasti käytettävissä! 

Synttäreiden peruspakettiin kuuluu:

  • sisäänpääsy

  • pomppulinna

  • hot dog, popcornit, sekamehu, jäätelö

  • muut eläintarhamme palvelut.

Synttäreiden ohjelmaa tai menua voi muuttaa toiveiden mukaan. Muutokset ohjelmaan tai menuun saattavat vaikuttaa hintaan. Juhliin voi myös tuoda omia eväitä ja vaikkapa kakun.

 

Peruspaketin hinta on 30 euroa/lapsi (minimihinta 150 euroa).

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!