Tervetuloa Lomamäen Lemmikkipuistoon!

Eläinpuistossa järjestät niin luokkaretken kuin lasten syntymäpäivätkin

Oivallinen retkikohde kaikille ryhmille

Lomamäen Lemmikkipuisto on mitä mainioin matkakohde, sillä puistomme sympaattiset asukit sulattavat niin pienten kuin isojenkin vierailijoiden sydämet. Eläinpuisto sopii erityisesti päiväkoti- ja koululaisryhmien kevätretkikohteeksi. Normaalisti eläinpuisto on avoinna yleisölle kesä-elokuun välisenä aikana, mutta ryhmät voivat varata käyntejä jo esim. toukokuulle. Muina aikoina olemme avoinna varauksen mukaan. Kysy lisätietoja ja varaa ikimuistoinen retki ryhmällesi/luokallesi! 

 

Voimme myös tarjota 'Metsäkoulu' kokemus. Päiväkoti- tai koululaisryhmälle räätälöidään ihana metsäkokemus, jolloin päästään nauttimaan metsästä kaikilla aisteilla.

 

Lemmikkipuiston retki-aktiviteetit

Lemmikkipuistossa pääosassa ovat tietenkin hellyttävät eläimet, joista useimmat ovat uteliaita ja seurallisia. Ujoimmatkin asukit uskaltautuvat aina lopulta siliteltäviksi, ja henkilökuntamme voi samalla kertoilla tarinoita eläimistä ja lemmikkipuiston päivittäisestä arjesta. Meillä vierailijat pääsevät oikeasti lähelle eläintarhan asukkeja.

 

Vierailuun sisältyy:


- Tutustuminen eläinpuiston asukkeihin
- Rajoittamaton pomppulinnan ja leikkialueen käyttö
- Vierailu lintujen, kettujen ja pesukarhun aitauksessa
- Kahvia, teetä ja mehua vierailijoille
- Värityslehtiä
- Ystävällinen ja avustava henkilökunnan läsnäolo

Eläinpuiston voi vuokrata myös yksityiskäyttöön puoleksi päiväksi 650 euron hinnalla. Vierailun ohella olevista lisäpalveluista, kuten talutusratsastuksesta, luontopolusta sekä kesäkeittiön käytöstä veloitetaan lisäkuluja tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous!

Animal Encounters

Tule viettämään aikaa lempieläimesi kanssa! Hinta alkaen 30€.

Päivä eläintenhoitajana

Tule viettämään ikimuistoinen päivä eläintenhoitajana. Pääset tutustumaan kaikkiin puistomme ihaniin asukkaisiin. Räätälöidään sinulle päivä jolloin pääset ruokkimaan ja pitämään huolta eläinasukkaistamme. Henkilökuntamme ovat jatkuvasti läsnä, vastaamme kysymyksiinne ja varmistamme että päivästä tulee upea kokemus. Hinta kahdelle: 180€

POW - Petpark on Wheels!

Lemmikkipuistomme tulee huristen sinun luoksesi. Tuomme eläimiä kouluihin, päiväkoteihin, nuorisotiloihin, kerhoihin...! Ihaniin ja kesyihin eläimiimme voi tutustua todella läheltä ja luoda ikimuistettavia hetkiä! 

Ruokailumahdollisuudet

Kirnu-kahvila on keskellä puistoa, jossa on helppo levähtää eläinten katsomisen keskellä. Puistossamme on monipuolinen keittokatos, jota on mahdollisuus käyttää ryhmävierailujen aikana. Idyllisen katoksen alla on toimiva grillikeittiö. Se on monipuolisesti varustettu hygieeninen paikka vaativampaankin kokkaamiseen, josta löytyy mm. kuuma- ja kylmä vesipiste, grilli, kaasuliesi, jääkaappi, tarjoilutaso ja niin edelleen.

Lasten synttärit eläinpuistossa

Lemmikkipuistossamme on mahdollisuus järjestää omia syntymäpäiviä. Juhlat voidaan suunnitella päivänsankarin omien toiveiden mukaan. Ohjelmaan voidaan sisällyttää muun muassa eri eläinhäkeissä vierailuja, poninratsastusta, eläintenhoitoa sekä makkaroiden tai vaahtokarkkien grillausta.


Synttäreiden peruspakettiin kuuluu:


- sisäänpääsy
- pomppulinna
- hot dog, popcornit, sekamehu, jäätelö
- muut lemmikkipuistomme palvelut


Synttäreiden ohjelmaa tai menua voi muuttaa toiveiden mukaan. Muutokset ohjelmaan tai menuun saattavat muuttaa hinnoittelua. Juhliin voi myös tuoda omia eväitä, kakkuja tmv.


Peruspaketin hinta on 20,-/lapsi. (Minimihinta 100€)

Turvallisuus on aina etusijalla

Haluamme, että lasten turvallisuus ja lasten kokema elämys eläinten parissa saa parhaat mahdolliset edellytykset retken onnistumiselle. Tästä syystä otamme vastaan vain rajatun määrän ryhmiä tai lapsia per päivä, ja ensin varanneilla on tietysti etusija. Tiedustele varaustilannetta numerosta +358 40 145 7969.

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko pyytää tarjouksen?

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää palveluistamme tai jos haluaisit järjestää luokkaretken, lasten syntymäpäivät tai muun tapahtuman Lemmikkipuistossa, ota meihin yhteyttä! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

Lomamäen Lemmikkipuisto
Torbackavägen 213
10160 DEGERBY