Välkommen till djurparken i Lomamäki!

Ett zoo för hela familjen nära Helsingfors

Välkommen till djurparken i Lomamäki!

Djurparken i Lomamäki, på kort avstånd från Helsingfors, i Degerby i Ingå, är en upplevelse för hela familjen. Här kan du tillbringa en dag full av glädje och äventyr bland djurparkens förtjusande invånare som du får uppleva på riktigt nära håll. Du får klappa och paja djuren, och om du vågar kan du få hålla en av ormarna runt nacken! Vi har öppet i juni, juli och augusti, onsdag–söndag, kl. 11–18, för inbokade grupper även i maj – ring så får du mer information. Hos oss kan du också ordna födelsedags- och barnkalas. Välkommen att tillbringa en oförglömlig dag i djurparken i Lomamäki!

Ha det kul tillsammans med djuren

Har du någonsin hållit en liten, liten fågel i handen? Eller slängt käft med en papegoja? Eller sprungit i kapp med kvicka tvättbjörnar? Kom och låt djuren bjuda på unika upplevelser! Djurparken i Lomamäki bjuder på oförglömliga upplevelser och sommarens bästa stunder för såväl barn som vuxna med barnasinnet i behåll. I vår djurpark kilar allsköns djur omkring, det är allt mellan grisar och renar, ormar och sköldpaddor och många, många fler – kom för att se dem med egna ögon!

En alla tiders vårutflykt - kom till djurparken!

Djurparken är ett utmärkt utflyktsmål för såväl dagisbarn som skolelever och varför inte även för grupper av vuxna som vill ut och röra på sig. Djurparken ligger i nyländska Degerby, bara 50 kilometer från Helsingfors. Även om man kommer lite längre ifrån känns resan inte alls lång när målet är vårt zoo. Titta på vårt utbud för grupper och be om mer info

Sagt om oss

Vill du uppleva en oförglömlig festdag?

Hos oss i djurparken Lomamäki kan du också ställa till fest! Födelsedags- och barnkalas och andra evenemang ordnar sig lekande lätt och blir ett bestående minne – det försäkrar oss våra kunder. Våra söta djur sätter guldkant på ditt arrangemang. Kontakta oss för mer information!

Har du frågor eller vill du få en offert?

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster eller ordna en klassresa, ett barnkalas eller något annat evenemang i djurparken! Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Via e-post
Via SMS
REKISTERISELOSTE
1. Registerbeskrivning

Lomamäki djurpark
Torbackavägen 213
10160 DEGERBY