Välkommen till djurparken i Lomamäki!

I djurparken kan du ordna barnens födelsedagskalas men också komma hit med en skolklass

Det är det perfekta utflyktsmålet för alla

Lomamäki djurpark är det allra bästa utflyktsmålet, för våra sympatiska invånare får hjärtat att smälta hos både stora och små besökare. Djurparken passar särskilt bra som vårutflykt för dagisgrupper och grupper med skolelever. Normalt håller djurparken öppet för allmänheten juni-augusti, men grupper kan boka besök t.ex. redan i maj. Övriga tider har vi öppet på beställning. Begär mer information och boka en oförglömlig utflykt för din grupp!

Aktiviteter i djurparken

De allra flesta djuren får hjärtat att smälta och de är förstås både sällskapliga och nyfikna. Även de skyggare djuren törs till slut låta sig klappas, och vår personal kan samtidigt berätta om djuren och de dagliga aktiviteterna och rutinenra i djurparken. Hos oss får besökarna komma nära inpå djuren i parken.

I besöket ingår:

  • Att lära känna djurparkens invånare
  • Obegränsad tillgång till hoppborgen
  • Besök i voljären
  • Kaffe, te eller saft till besökarna
  • Färgläggningsböcker
  • Vänlig och hjälpsam personal

Man kan även hyra djurparken för privat ändamål för 650 euro för en halvdag. För tilläggstjänster, t.ex. ledd ridning, tillgång till naturstigarna och sommarköket, debiteras extra från fall till fall. Begär offert!

Mat och dryck

Café Kirnu ligger mitt i parken, och där man kan vila sig en stund under besöket. Det finns en mångsidig övertäckt matlagningsplats som kan användas vid gruppbesök. Under det idylliska baldakinen finns ett välfungerande grillkök. Det är en välutrustad hygienisk plats som även passar för mer krävande matlagning, där det bl.a. finns kallt och varmt rinnande vatten, grill, gasspis, kylskåp, serveringsdisk och så vidare.

Barnens födelsedagskalas i djurparken!

Hos oss kan man ordna egna födelsedagskalas. Kalasen kan utformas utifrån födelsedagsbarnets egna önskemål. Programmet kan t.ex. omfatta besök i olika djurburar, ponnyridning, djurskötsel och korvgrillning eller grillning av marshmallows.

I baspaketet för födelsedagar ingår:

  • inträde
  • hoppborg
  • varmkorv, popcorn, blandsaft, glass
  • övriga tjänster i vår djurpark

Programmet för födelsedagskalaset eller menyn kan ändras enligt dina önskemål. Ändringar i programmet eller menyn kan påverka priset. Man kan också ta med egen matsäck, kakor eller annat.

Baspaketet kostar 20,-/barn.

Säkerheten har högsta prioritet

Vi vill skapa de allra bästa förutsättningarna för barnens säkerhet och se till att deras vistelse bland djuren ska bli så lyckad som möjligt. Därför tar vi bara emot ett begränsat antal grupper eller barn per dag, så först till kvarn är det som gäller. Hör dig för om bokningsläget på telefon +35840 900 9181.

Varsa

Har du frågor eller vill du få en offert?

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster eller ordna en klassresa, ett barnkalas eller något annat evenemang i djurparken! Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Via e-post
Via SMS
REKISTERISELOSTE
1. Registerbeskrivning

Lomamäki djurpark
Torbackavägen 213
10160 DEGERBY