Ordna en klassresa eller en födelsedagsfest vid djurparken i Ingå

Ta kontakt!

Lomamäen Lemmikkipuisto är ett utmärkt utflyktsmål för alla grupper. De sympatiska invånarna i vår djurpark smälter både små och stora besökares hjärtan. Vi låter dig också klappa och paja djuren. Vi är en mysig barnpark som lämpar sig särskilt för daghems- och skolgrupper som vårresmål, men du kan även ordna födelsedagar och andra fester hos oss! Vi har också öppet enligt överenskommelse utanför våra öppettider.

 

Vi finns i Degerby, Ingå, nära Helsingfors, så det är lätt att komma till oss. Be om mer information och boka en minnesvärd dag för din grupp eller klass!

Djurparkens utflyktsaktiviteter

Vid Lomamäen Lemmikkipuisto är det naturligtvis de älskvärda djuren som har huvudrollen, varav de flesta är nyfikna och sällskapliga. Även de blygaste invånarna vågar alltid klappas i slutändan, och vår personal kommer med detsamma berätta om djuren och djurparkens vardag. Hos oss kommer besökarna verkligen nära djurparkens invånare.

Besöket omfattar följande:

  • bekantning med djurparkens invånare

  • obegränsad användning av hoppborgen och lekplatsen

  • besök innanför fåglarnas, rävarnas och tvättbjörnens staket

  • kaffe, te och saft för parkens besökare

  • färgläggningsblad

  • vänlig och hjälpsam personal.

Djurparken kan också hyras för privat bruk för en halv dag för 650 euro. Ytterligare tjänster som ledd ridning och användning av sommarköket och naturstigen debiteras extra kostnader beroende på tillfälle. Be om ett erbjudande!

Djur möten

Kom och spendera tid med ditt favoritdjur! Pris från 60 euro.

En dag som djurskötare

Kom och tillbringa en minnesvärd dag som djurskötare. Du kan lära känna alla underbara invånare i vår park. Du kan få mata och ta hand om djuren med vägledning av vår personal. Vi är med hela tiden, och vi svarar på alla frågor. Pris för två: 180 euro.

POW – Petpark on Wheels!

Vår djurpark kommer till dig. Vi tar med djur till skolor, daghem, ungdomsanläggningar, klubbar och andra liknande platser! Man får bekanta sig med våra vackra och tama djur på mycket nära håll.

Ta kontakt!

Måltidsmöjligheter

Mitt i djurparken ligger Kirnu café, där det är lätt att ta en paus från att titta på djuren och klappning av djuren. Vår park har ett mångsidigt kokskjul som kan användas vid gruppbesök. Vid det idylliska kokskjulet finns ett mångsidigt, hygieniskt grillkök som lämpar sig även för mer krävande matlagning. Grillköket har en vattenpunkt med varmt och kallt vatten, en grill, en gasspis, ett kylskåp och en serveringsbricka.

Tjänster

Barnens födelsedagskalas på djurparken

Lomamäen Lemmikkipuisto erbjuder möjlighet att ordna sina egna födelsedagar. Festen kan planeras enligt födelsedagshjältens egna önskemål. Programmet kan till exempel omfatta besök av parken, ponnyridning, djurskötning och grillning av korv eller marshmallows.

Grundpaketet för födelsedagen inkluderar:

  • inträde

  • hoppborg

  • hot dog, popcorn, blandsaft, glass

  • djurparkens andra tjänster.

Programmet för födelsedagen eller menyn kan ändras enligt dina önskemål. Ändringar i programmet eller menyn kan påverka priset. Du kan också ta med egna snacks eller till exempel en tårta till festen.

 

Priset för grundpaketet är 25 euro/barn (minimipris 100 euro).

Ta kontakt och fråga mer!